Hírek

2009.01.26. 19:05

Székesfehérváron takarékszövetkezetet, Budapesten bankot raboltak ki

Székesfehérváron és Budapesten is kiraboltak hétfőn egy pénzintézetet, s mindkét helyszínről zsákmánnyal távozott a rabló.

Europress

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: robbanóanyaggal fenyegetőzve követelte a bevételt egy ötven év körüli férfi a székesfehérvári Távírda utcai takarékszövetkezetben. A helyiségben a két alkalmazotton kívül egy ügyfél tartózkodott, amikor a támadó belépett. Összekulcsolt kezében tartott valamit, amivel kapcsolatban utalt arra, hogy felrobbantja, ha nem kap pénzt. A felszólításnak eleget tettek az alkalmazottak, mire a férfi a megszerzett pénzzel gyalog távozott.

Budapesten az Unicredit Bank Bartók Béla úti fiókját rabolták ki. Hujber Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: egy 40 év körüli, erős testalkatú férfi feltehetően fegyverrel követelte a bevételt. A pénztáros engedelmeskedett, így lövés, sérülés nem történt. Ez a támadó szintén gyalog menekült a helyszínről.  Két hét alatt ez volt a harmadik bankrablás a fővárosban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva