Hírek

2009.01.30. 15:57

Több mint ezren tüntetnek a Sátán ellen

Tudósítónk becslése szerint legalább másfélezren gyűltek össze az Alkotmánybíróság épülete előtt, a "Sátán, el a kezekkel a Szent Koronától" elnevezésű rendezvényre.

BAMA

A helyszínen tartózkodó tudósítónk közlése szerint másfélezren gyűltek össze péntek délutánra az Alkotmánybíróság budai épülete elé meghirdetett rendezvényre. A "Sátán, el a kezekkel a Szent Koronától elnevezésű tüntetést a Magyarok Világszövetsége kezdeményezte, a szervezői és biztosítási feladatokat a Magyar Gárda végzi.

A rendezvényen felszólalnak a kezdeményező és csatlakozott szervezetek képviseletében többek között: Lengyel Károly közíró, Kiss Róbert, a Magyar Gárda országos főkapitánya, Dr. Morvai Krisztina, a Jobbik Magyarországért Mozgalom európai parlamenti képviselőjelöltjeinek listavezetője és Dr. Hegedűs Loránt református püspök, Zagyva Gyula, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva