Hírek

2009.01.22. 11:11

Visszatér a civilizációba a svájci Tarzan

Mégis visszatért a civilizációba és családjához az a német nő, aki 12 éve eltűnt Berlin-közeli falujából, de a minap egy svájci erdőben rátaláltak vadonlakóként.

BAMA

Az 52 esztendős asszony Bern közelében alakított ki magának erdei menedéket, és olyan észrevétlenül élt a környéken, hogy még a rendszeresen "járőröző" erdész sem észlelte jelenlétét. Végül egy túrázó látta meg és értesítette a hatóságot az erdőlakóról. "Frau Mauglit" másnap felkereste Bolligen polgármestere, aki szerint a nő nem őrült, normálisan lehet vele beszélni, bár azt állítja, hogy küldetése van, amelyet tejesíteni kell, és közölte, hogy nem akar a családjával találkozni.

Az erdőrészből ugyanakkor mennie kellett, mert magánterület, a bolligeni polgári közösségé, amelynek tagjai nem akarják, hogy maradjon.A nőért közben jelentkezett a húga, az erdőlakó pedig hajlandó volt beszállni testvére autójába, hogy az elvigye magával haza, Németországba.

Hogy aztán a svájci "Tarzan-nő" végleg visszatér-e a társadalomba, vagy csak "berándul" egyet, még nem tudni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva