Hírek

2009.02.19. 16:01

16 milliónyi cigarettával menekült volna

Tizenhat millió forintnyi cigarettát találtak a járőrök abban az autóban, amelynek vezetője előbb négy keréken, majd gyalog próbált elmenekülni egy rendőri igazoltatás elől Kölcsén.

BAMA

A kelet-magyarországi határfalu külterületén a helyi határrendészek csütörtök hajnalban akartak megállítani egy nagy sebességgel száguldó autót a 471-es úton. Az egyenruhásokat észlelve a sofőr lefékezett, majd megpróbált megfordulni; amikor pedig látta, hogy autóval már nem tud elmenekülni, gyalog igyekezett kereket oldani.

Addigra azonban a rendőrök beérték, majd elfogása után megbilincselték. A jármű ellenőrzésekor fény derült a sietség okára is: a raktérből több mint 25 ezer doboznyi csempészcigaretta került elő, több mint 16 millió forint értékben. Az elfogott ukrán állampolgárt, a nála talált dohányárut és az autót a rendőrök átadták az ügyben illetékes Vám és Pénzügyőrségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva