Hírek

2009.02.13. 13:18

A lányával fajtalankodott a csornai családapa

Egy 36 éves, hétgyerekes családapát helyezett előzetes letartóztatásba a Győri Városi Bíróság.

BAMA

Ami biztos: a férfi 13 éves lányával fajtalankodott. Alapos a gyanú: közösülésre is kényszerítette a kislányt.  A rendőrséget a történtekről az édesanya értesítette, akinek lánya mesélte el borzasztó élményét.

Völcsey András százados, a Csornai Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője a Kisalföldnek elmondta: a többi gyermek szemeláttára kényszerítette fajtalankodásra a kislányt apja. A család kilenc tagja egy helyiségben alszik, így lehettek szemtanúi a botrányos viselkedésnek. Az apa azon a bizonyos éjszakán erősen ittas állapotban tért haza. Odasimult kislányához és elkövette szörnyű tettét.

A rendőrség a kislány azonnal nőgyógyászati vizsgálatát rendelte el. A vizsgálat eredménye szerint a fajtalankodáson kívül a férfi korábban több alkalommal erőszakosan közösült is gyermekével. A gyanú megerősítésére igazságügyi orvosszakértői vizsgálatot rendeltek el. Ha ez bebizonyosodik, a 36 éves családfő 5-től 15 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.

A család évek óta szenvedett a férfi viselkedésétől. 1998-óta például családi gondozásban vannak garázda, erőszakos fellépése miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva