Hírek

2009.02.24. 09:57

Arn és Szávay a főtáblára jutottak Acapulcoban

Arn Gréta három szettben nyert Szávay Ágnes ellen az acapulcói salakpályás tenisztorna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyében, a selejtező harmadik fordulójában, de nemcsak ő, hanem szerencsés vesztesként Szávay is feljutott a főtáblára.

BAMA

A női profi játékosokat tömörítő szervezet, a WTA honlapja alapján Arn a romániai Gallovits Edinával, Szávay pedig a fehérorosz Anna Orlikkal játszik az első fordulóban kedden. Utóbbi a cseh Vladimira Uhlirova oldalán egy mexikói kettős ellen párosban is szerepel késő este.

A találkozó előtt már sejteni lehetett, hogy amennyiben Szávay nyer, csak ő jut főtáblára, ellenben ha Arn, akkor mindketten ott lesznek az első körben. Szávay első kiemelt volt a selejtezőben, a visszalépések nyomán így szerencsés vesztesként szinte garantált volt a helye a főtáblán. Első számú női játékosunk 6:1, 4:0-ról kapott ki honfitársától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva