Hírek

2009.02.06. 07:34

Az év nőit keresi a Glamour

Tóth Vera és Tóth Gabi sosem voltak féltékenyek egymásra, most először vetélkednek egymással. A Glamour magazin szavazásán a legjobb énekesnő kategóriában lettek egymás ellenfelei.

Europress-összeállítás

Idén első alkalommal rendezik meg hazánkban is a New Yorkban és Londonban a legnagyobb sztárokat felvonultató Glamour Women of the Year (Az év női) díj átadóját. A kategóriák között így március 19-én az is kiderül, ki hazánk legjobb énekesnője.

„Mi soha nem rivalizáltunk egymással, inkább segítettük a másikat kiskorunktól kezdve.” – meséli Vera. – „Örülünk egymás sikerének, így ugyanolyan boldog lennék, ha ő kapná meg ezt a díjat, mintha én. Gabi rengeteget dolgozik, nagyon büszke vagyok rá. Amúgy örültem, amikor megtudtam, hogy a legjobb énekesnők között engem is jelöltek. Minden ilyen jelölés fontos, akkor is, ha végül nem én kerülök ki győztesen a mezőnyből.Ebből érzem, hogy érdemes énekelnem, hogy ad valamit az embereknek az, amit csinálok. Energiát ad egy ilyen visszajelzés.”  – vélekedik a Megasztár első győztese.

Tóth Gabi is hasonló véleményen van nővérével. „Teljesen más stílusban énekelünk, más a hangunk, én rockosabb vagyok, Vera hangjától pedig mindenki ellágyul. Éppen ezért sosem éreztem, hogy hátrány lenne, hogy az ő testvére vagyok, nem kell ezért pluszban bizonyítanom.” – vallotta be Gabi. – „Boldog vagyok a jelölés miatt és szurkolok a testvéremnek!” – tette hozzá a kisebbik Tóth lány, akit Vera mellett még Zsédával, Rúzsa Magdival, Péter Szabó Szilviával, Gallusz Nikivel, Bencsik Tamarával és Dér Henivel jelölték a legjobb énekesnőnek.

Annie Lenox és Hillary Clinton is nyert már

A Glamour Women of the Year díjátadót a tengerentúlon és Londonban számos alkalommal megrendezték már. Többek között olyan világsztárokat díjazott a magazin, mint Hillary Clinton, Nicole Kidman, Tyra Banks, Victoria Beckham, Kate Beckinsale, Kate Moss, Kelly Osbourne vagy Annie Lenox. A magazin magyarországi szerkesztősége úgy érezte, épp itt az ideje, hogy a névsorhoz végre a hazai ismert nők is csatlakozzanak. A legjobb divattervezőre, a legjobb modellre, a legjobban öltözött nőre, a legjobb énekesnőre és a legjobb sportolónőre lehet szavazni az újságban található kuponon vagy a glamouronline.hu-n keresztül.

Europress-összeállítás Annie Lenox és Hillary Clinton is nyert már A Glamour Women of the Year díjátadót a tengerentúlon és Londonban számos alkalommal megrendezték már. Többek között olyan világsztárokat díjazott a magazin, mint Hillary Clinton, Nicole Kidman, Tyra Banks, Victoria Beckham, Kate Beckinsale, Kate Moss, Kelly Osbourne vagy Annie Lenox. A magazin magyarországi szerkesztősége úgy érezte, épp itt az ideje, hogy a névsorhoz végre a hazai ismert nők is csatlakozzanak. A legjobb divattervezőre, a legjobb modellre, a legjobban öltözött nőre, a legjobb énekesnőre és a legjobb sportolónőre lehet szavazni az újságban található kuponon vagy a glamouronline.hu-n keresztül. A két Tóth lányon kívül Zsédát, Rúzsa Magdit, Péter Szabó Szilviát, Gallusz Nikit, Bencsik Tamarátl és Dér Henit jelölték a legjobb énekesnőnek. Tóthék -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva