Hírek

2009.02.17. 10:13

Cozma-gyilkosság: újabb gyanúsítottat fogtak el

Újabb gyanúsítottat fogott el a rendőrség a Cozma-gyilkossággal összefüggésben. A férfit a megyei nyomozók hétfőn, Budapesten vették őrizetbe – tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kedd reggel. A nyomozás eddigi eredményei alapján a férfi összefüggésbe hozható a támadással.

BAMA

P. Gábort kedden kihallgatják a Marian Cozma és két társa ellen elkövetett bűncselekmények ügyében. A rendőrség várhatóan előterjesztést tesz a gyanúsított előzetes letartóztatására.

Marian Cozmát, az MKB Veszprém február 8-án, vasárnap hajnalban szúrták le egy veszprémi szórakozóhelyen. Csapattársai, Ivan Pesic és Zarko Sesum életveszélyesen megsérültek: Pesicnek az egyik veséjét el kellett távolítani, mert teljesen szétroncsolódott, Sesum pedig arckoponya-törést szenvedett. Az ügyben hétfőig három gyanúsítottat fogtak el, a most őrizetbe vett férfi a negyedik ember, akinek köze lehet a gyilkossághoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva