Hírek

2009.02.06. 09:52

Drogügybe keveredett Kolompár Orbán fia?

Kábítószerrel történt visszaélés miatt őrizetbe vették a rendőrök Kolompár Orbán (45), a Kiskunmajsai Cigány (Roma) Érdekképviseleti Szervezet (egyben az Országos Cigány Önkormányzat) elnökének fiát.

AS Network - reggel.hu

A hivatalos rendőrségi közlemény szerint szerdán, 18:10-kor Kiskunmajsán egy személygépkocsi utasait ellenőrizték a kiskunhalasi rendőrök. Ennek során a járműből összesen 10 gramm kanabisz származék került elő. Az autóban utazók közül egy 24 éves keceli, valamint egy 24 és egy 27 éves kiskunmajsai férfit őrizetbe vettek. A Kiskunhalasi Rendőr-kapitányság kábítószer forgalomba hozatalával elkövetett kábítószerrel való visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

A baon.hu tudósítójának információi szerint a 24 éves kiskunmajsai férfi vezetékneve és lakcíme azonos Kolompár Orbánéval, a keresztneve pedig a roma politikus fiára utal.

Mint korábban hírt adtunk róla, Kolompár Orbánt és a feleségét decemberben jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével vádolta meg a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség. A vádirat szerint három társukkal összesen 7,2 millió forintnyi támogatást használtak fel jogosulatlanul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva