Hírek

2009.02.10. 14:46

Egymillió forintot tűzött ki a rendőrség Sztojka Iván fejére

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség annak, aki használható információval rendelkezik a jelenleg szökésben lévő, Marian Cozma meggyilkolásánál jelen lévő Sztojka Ivánról.

BAMA

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség annak, aki használható információval rendelkezik a jelenleg szökésben lévő, Marian Cozma meggyilkolásánál jelen lévő Sztojka Ivánról. A pénzről Bolcsik Zoltán, Veszprém megye rendőrkapitánya döntött. Sztojka ellen nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak.

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki Sztojka Iván fejére. Mint ismert, Sztojkát hiába keresték a rendőrök lakóhelyén, a Fejér megyei Enyingen. A településen már csak az anyja tartózkodik, a jellegzetesen bűnözői életmódot folytató Sztojka környezte lapinformációk szerint az ország keleti felébe menekült a várható bosszú elől.

Folyik az információk értékelése – mondta el az MNO-nak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Beleznay Ágnes a nyomravezetői díj nagyságát firtató kérdésünkre csak annyit tudott mondani, hogy erről a megyei főkapitány döntött, de véleménye szerint az idő előrehaladtával növekedhet majd az összeg.

A rendőrség információi szerint Sztojka külföldre akar szökni, ezért is adták ki a nemzetközi elfogatóparancsot ellene. Mint ismert, Ausztriában elfogott társai Olaszországba tartottak, ahol sajtóinformációk szerint lányokat is futtattak.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság most kéri mindazokat, akik Sztojka Iván tartózkodási helyéről bármi információval rendelkeznek, azok hívják a 112-es vagy 107-es ingyenes segélykérő, vagy a 06 (88) 428-022-es telefonszámot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva