Hírek

2009.02.21. 11:26

Előzetesben a Cozma-ügy hazahozott gyanúsítottjai

Szombaton előzetes letartóztatásba helyezték a Cozma-gyilkosságnak azt a két gyanúsítottját, akiket pénteken adtak át az osztrákok a magyar hatóságoknak. A rendőrség egyelőre összesen öt embert gyanúsít a veszprémi kézilabdázó halála miatt.

BAMA

30 napra előzetes letartóztatásba helyezte szombat délelőtt a Veszprém Városi Bíróság R. Sándort és N. Győzőt, akik alaposan gyanúsíthatók a Cozma-gyilkosságban való részvétellel  - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Váradi Piroska. A két férfit Ausztriában vették őrizetbe, az osztrákok pénteken adták át őket a magyar hatóságoknak. Váradi arról még nem nyilatkozott, hogy a rendőrség konkrétan milyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja a letartóztatottakat.

Marian Cozmát, az MKB-Veszprém játékosát február 8-án szúrták le egy veszprémi szórakozóhelyen. Két csapattársa, Ivan Pesic és Zarko Sesum életveszélyesen megsérült. Az ügynek eddig összesen öt gyanúsítottja van. R. Sándort és N. Győzőt még a gyilkosság napján fogták el Ausztriában. Sz. Iván február 12-én feladta magát. A negyedik gyanúsítottat 16-án, az ötödiket gyanúsítottat pedig 18-án fogták el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva