Hírek

2009.02.26. 14:57

Felpofozott egy gyereket az agresszív anyuka

Egy fiatal szülő kiabálva felpofozott egy negyedikes gyermeket a rakamazi általános iskolában szerdán; a nő ellen könnyű testi sértés miatt indult rendőrségi eljárás - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

BAMA

A kihallgatott 25 éves nő azt vallotta, hogy azért ütötte meg a fiút, mert korábban állítólag bántalmazta hétéves kislányát, erről azonban az iskolában eddig nem tett említést - mondta Fülöp Gergely. A százados tájékoztatása szerint a bántalmazásnak több gyermek szemtanúja volt az osztályteremben, de mert óraközi szünetben történt az eset, pedagógus nem tartózkodott ott.

A szóvivő megjegyezte: mivel 12. életévet be nem töltött gyermek a jogszabály értelmében védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen személynek minősül, a sérelmére elkövetett bűncselekményt súlyosabban, akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik. Fülöp Gergely hozzáfűzte azt is, hogy a gyanúsított azt mondta még, máskor biztosan nem tesz ilyet, mert az iskolában már kamera is van.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva