Hírek

2009.02.23. 14:38

Fiatalok raboltak Lácacsékén

Fiatalok kiraboltak egy idős nőt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Lácacséke nevű településen, a legfiatalabb elkövető mindösszesen 13 éves volt - közölte hétfőn a rendőrség a távirati irodával.

mti

A sátoraljaújhelyi rendőrkapitányságra még szombaton késő este érkezett a bejelentés, amely szerint otthonában kiraboltak egy lácacsékei idős nőt. A négy elkövető erőszakkal törte fel az egyedül élő 71 éves nő házának ajtaját, majd erőszakkal arra  kényszeríttették, hogy értékeit adja át - közölte Dobi Tamás, a  Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője. Hozzátette: a támadók mindössze 400 forinttal, egy szőnyeggel,  egy kiskáddal, egy tükörrel és némi élelmiszerrel távoztak a helyszínről. Az elsődleges orvosi megállapítások szerint az idős  sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság  forrónyomosaival kiegészült nyomozócsoport még szombaton, éjfél előtt elfogta a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható, egy családhoz tartozó elkövetőket, egy 18, egy 17 és egy 15 éves fiatalkorú, valamint egy 13 éves gyermekkorú fiút. A sátoraljaújhelyi rendőrkapitányság hármukat - a gyermekkorú elkövető kivételével - bűnügyi őrizetbe vette, s egyben kezdeményezte előzetes letartóztatásuk elrendelését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva