Hírek

2009.02.08. 16:54

Gyermekprostikat fogtak Nyíregyházán

Öt utcalányt állítottak elő egy prostitúcióellenes razzia során Nyíregyházán, közülük ketten még 18 évesek sem voltak

BAMA

Öt utcalányt állítottak elő egy prostitúcióellenes razzia során Nyíregyházán; egyiküket tetten érték, miközben éppen szexuális szolgáltatást nyújtott - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap.

Az akciót szombat este tartotta rendőrség Nyíregyháza déli városrészében, valamint a 4-es számú főútvonal mentén - mondta Fülöp Gergely. A százados tájékoztatása szerint az egyik nőt kuncsaftja kocsijában érték tetten, s a férfit húszezer forint helyszíni birsággal sújtották szexuális szolgáltatás elfogadásáért.

A rendőrségre előállított öt prostituált közül kettőt őrizetbe vettek, a többiek ellen szabadlábon hagyásuk mellett indult eljárás.

Két tizennyolc évet még be nem töltött utcalány esetéről a rendőrség értesítette a gyámhatóságot és a gyermekvédelmi központot is. Ugyancsak értesítették a hatóságokat két felnőtt korú nő ügyében, ők ugyanis kisgyermekeiket hagyták otthon, amíg kiálltak az utcára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva