Hírek

2009.02.11. 15:32

Gyurcsány: a kormány soha nem tapasztalt reformokat indít útjára

A kormány arra készül, hogy átfogó változásokat, az elmúlt évtizedekben soha nem tapasztalt reformokat indít útjára - mondta Gyurcsány Ferenc a Baloldali Önkormányzati Közösség (BÖK) tisztújító közgyűlése kezdetén elhangzott beszédében szerdán.

mti

A kormányfő hangsúlyozta, hogy az emberek világos terveket és határozott cselekvést várnak az önkormányzatok vezetőitől és a kormánytól. Hozzátette: nekik erőt és biztatást kell adniuk mindenkinek ahhoz, hogy merjen részt venni a közös vállalkozásban. A kormányfő úgy fogalmazott: amiben változtatni kell, abban merjenek  változni, amihez pedig - például az értékeikhez - kitartóan  ragaszkodni kell, ahhoz merjenek ragaszkodni.

Azt mondta: sokan félnek a változástól, ezért szükség van olyan vezetőkre, akik átérzik az emberi bizonytalanságnak ezt a nehéz,  személyes terhét. A miniszterelnök szerint olyan vezetők kellenek, akik értik, hogyan működik az ember, és azok a közösségek,  amelyekben a polgárok élnek.

mti Gyurcsány Ferenc -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva