Hírek

2009.02.26. 14:11

Hivatalosan nem helyszínelnek újra Tatárszentgyörgyön

Cáfolta a Nemzeti Nyomozó Iroda, hogy újrakezdték volna a Tatárszentgyörgyön elkövetett kettős gyilkosság ügyében a helyszínelést.

BAMA

Sajtóhírek jelentek meg ugyanis csütörtökön arról, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda újrakezdte a helyszínelést, mert elégedetlenek voltak a dabasi rendőrök munkájával.

Bartha Lászlónak, az NNI szóvivőjének tájékoztatása szerint nem újrakezdték a helyszínelést, hanem "folytatják a szükséges nyomozati cselekményeket". Kérdésre válaszolva elmondta: a helyszínen jelenleg is dolgoznak munkatársaik, de erről bővebbet nem kívánt elmondani.

Tatárszentgyörgyön hétfő hajnalban ért támadás egy roma családot; ismeretlenek agyonlőttek egy kisfiút és édesapját, akik égő házukból menekültek, két gyermeket pedig megsebesítettek.

Az ügyben először baleset miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálódott, majd órákkal a történtek után bűncselekmény miatt indítottak eljárást, amelyet a Nemzeti Nyomozó Iroda vett át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva