Hírek

2009.02.17. 14:46

Kamionbaleset Jászberény határában

Súlyosan megsérült a vezetője annak a kamionnak, amely kedden kora reggel hátulról nekiment egy másik nyerges vontatónak Jászberény határában.

BAMA

A baleset miatt ezen a szakaszon jelenleg félpályás útlezárás van érvényben. A 32-es számú főút 24-es kilométerszelvényénél két török kamion közlekedett Jászberény felől Jászfényszaru, Hatvan irányába, amikor a hátul haladó utolérte az előtte lévőt. Meglökte azt, ezért a vétlen nyerges vontató sofőrje áttért a menetirány szerint bal oldali sávba és ott érintőlegesen két, vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsival is összeütközött.

A balesetet okozó kamionvezető az elsődleges információk szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínelés miatt korábban teljes útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon. Időközben ezt félpályásra mérsékelte a rendőrség, amely azonban még órákig érvényben maradhat. Az autósok a régi hatvani út felé kerülhetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva