Hírek

2009.02.11. 16:55

Két év készfizető kezességet vállal az állam a lakáshiteleseknek

Maximum két évre a lakáshitelek törlesztésének egy részét átvállalja az állam azoktól, akik önhibájukon kívül elvesztették állásukat - mondta el a kormányszóvivő szerdai tájékoztatóján.

BAMA

Budai Bernadett közölte: azok kérhetik a csökkentett törlesztőrészletet, akik 2008. szeptember 30-a után vesztették el állásukat, és bizonyíthatóan önhibájukon kívül lettek munkanélküliek. Ennél az állami segítségnél a lakáshitel összege nem lehet több  mint 20 millió forint. A készfizető kezességnél nem tesznek különbséget a forint- és devizahitelt felvettek között, és csak  abban az esetben biztosítják ezt a lehetőséget, ha a kérelmező nem  rendelkezik további ingatlannal - fejtette ki a kormányszóvivő.

Maximum két évre a lakáshitelek törlesztésének egy részét átvállalja az állam azoktól, akik önhibájukon kívül elvesztették állásukat - mondta el a kormányszóvivő szerdai tájékoztatóján. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva