Hírek

2009.02.22. 15:01

Két sérült egy késelésben Tápiószecsőn

Ketten könnyebb, szúrt sérülést szenvedtek a Pest megyei Tápiószecsőn egy verekedésben - közölte az MTI-vel vasárnap a rendőrség.

BAMA

Bényi Mónika, a megyei rendőrség sajtóügyeletese elmondta: egy négytagú társaság szombat éjjel a Halastó büféhez ment, ahol egyikük, egy 27 éves férfi "rendezni" akarta korábbi konfliktusát a 25 éves büféssel. A vita verekedéssé fajult, majd kés is előkerült, azt egyelőre nem tudni, hogy ki szúrt először.

A helyszínre érkező rendőrök csak a sérült büfést találták az épületnél, a verekedés másik résztvevője a lakására menekült, és a többiek is szétszéledtek. A kezén, illetve a fején megsérült két verekedőt az Országos Baleseti Sebészetre szállították, a rendőrség még nem hallgatta ki őket.

A nagykátai rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva