Hírek

2009.02.20. 08:39

Kisfiát zaklatta egy férfi Baranyában

Kisfiát zaklatta szexuálisan egy férfi egy Szigetvár melletti településen, a rendőrség vádemelést javasol ellene az ügyészségnek - közölte a szigetvári rendőrkapitányság nyomozó alosztályának vezetője a távirati irodával.

mti

A 44 éves apa korábban fél éven át zaklatta szexuálisan most 5 éves kisfiát, előfordult, hogy közösült is vele - mondta el a  napokban lezárult nyomozás megállapításait Bencze Csabáné. A rendőr alezredes tájékoztatása szerint a bűncselekményre úgy derült fény, hogy a gyermek tavaly, többszöri, családon belüli bántalmazását követően átmeneti otthonba, majd nevelőszülőkhöz került. A nevelőanya két hónappal később jelezte a rendőrségnek, hogy a gyermek furcsán viselkedik: agresszív lett, és a hozzájuk  érkező férfi vendégeket fogdossa, simogatja.

Az ügyben indult vizsgálat során kiderült, a fiú viselkedése  azután változott meg, hogy egy láthatás alkalmával találkozott  édesapjával, aki emlékeztette szexuális "együttléteikre". A fiú később részletesen beszélt arról, mi történt közte és apja között. A nyomozás keretében öt szakértő vizsgálta meg őt, egybehangzóan  állítják, igaz, amit elmondott. Az apát folytatólagosan elkövetett szeméremsértéssel, az édesanyát - akiről kiderült, hogy ő bántalmazta a gyereket - kiskorú veszélyeztetéssel gyanúsítják. Jelenleg szabadlábon védekezhetnek, ha bűnösségük beigazolódik, több évnyi szabadságvesztésre számíthatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva