Hírek

2009.02.07. 16:30

Lefoglalták Tevez autóját

Lefoglalták a Manchester Unitedet erősítő Carlos Tevez 140 ezer fontot érő autóját, miután az argentin labdarúgó egy ellenőrzés során nem tudott olyan jogosítványt felmutatni, amely érvényes Nagy-Britannia területén.

BAMA

A rendőrségi közlemény szerint a 25 éves játékost még pénteken délelőtt, az Old Trafford Stadion közelében állították meg,  mert a rendfenntartók úgy vélték, hogy Bentleyjének túl sötétek az  ablaküvegei. A vizsgálat során emiatt figyelmezették is a sofőrt, egyúttal elkérték a papírjait. Ekkor derült ki, hogy Tevez vezetői engedélye nem érvényes az Egyesült Királyság területén, így megtiltották neki, hogy továbbhajtson, s mivel az autó elszállítását ő maga nem tudta megszervezni, a rendőrök lefoglalták a kocsit. Tevez rövid időn belül a második MU-légiós, aki bajba kerül az autója miatt, januárban a portugál Cristiano Ronaldo törte össze a Ferrariját egy alagútban.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva