Hírek

2009.02.27. 11:39

Már főszerepben Julia Roberts unokahúga

Julia Roberts neve mindenki számára ismerős. Valószínűleg Eric Robertsről, testvéréről is sokan hallottak. Most pedig itt a legfiatalabb családtag, Emma Roberts.

BAMA

A színésznő Julia unokahúga, Eric lánya. A magyar közönség a most bemutatott Kutyaszálló című film főszerepében láthatja a 18 éves lányt, aki korábban is szerepelt filmekben, de egyikkel sem sikerült kitűnnie. A Kutyaszállóban a színésznő több mint 20 négylábúval szerepel együtt, ami kaotikussá tette a forgatást.

– Egy ilyen filmet forgatni nagyon fárasztó. Ez az első állatos filmem, de úgy érzem, egy ideig az utolsó is volt – nyilatkozta Emma, aki a családi és gyermekeknek szóló alkotások után most már valami komolyabbat is szeretne csinálni, ezért más típusú munkákat keresett magának. Az egyik ilyen projektje egy, az 1970-es években játszódó családi dráma, a Lymelife, amelyet idén több fesztiválon vetítettek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva