Hírek

2009.02.20. 12:34

Megint repült a tojás Demszky felé

Budapest főpolgármesterét Pozsonyban a Magyar Kulturális Intézetben tojással akarták megdobni, Demszky Gábor a könyvét mutatta be, amikor egy jelenlevő nemzetárulónak nevezte, szidalmazta. – idézi a a parameter.sk portált a nol.hu.

nol.hu

Először tett hivatalos látogatást csütörtökön az új pozsonyi főpolgármesternél Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere, akit a Magyar Kulturális intézetben meg akarták dobni tojással. Csütörtökön délelőtt a szlovák főváros főpolgármesterével, Andrej Durkovskyval folytatott megbeszélést a budapest főpolgármester, délután pedig a Magyar Köztársaság Kulturális Intézetében mutatták be Keleti éden című, családtörténeti kötetét.

A parameter.sk híradása szerint a könyvbemutató kezdetén az egyik jelenlévő fennhangon nemzetárulónak nevezte Demszkyt, az SZDSZ-t szidalmazta, és egy tojást hajított a főpolgármester felé. A dobás azonban célt tévesztett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva