Hírek

2009.02.16. 09:46

Nyugat nyerte az All Star-mérkőzést

A Nyugati-főcsoport csapata simán nyert Kelet ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) All Star-gáláján, magyar idő szerint hétfő hajnalban Phoenixben.

mti

A mérkőzés legértékesebb játékosának járó címen ketten - a 27 pontos Kobe Bryant és a 17 pontos Shaquille O’Neal - osztoztak.

Nyugat-Kelet 146-119

A látványos támadójátékot hozó előadás után a 36 évesen alighanem utolsó gáláján szerepelt O,Neal korábbi lakerses  csapattársát, a tavalyi alapszakasz legjobbjává választott Bryantet dicsérte, akivel nem mindig volt felhőtlen a viszonya: „Ma minden olyan volt, mint a régi szép időkben, remek passzokat  kaptam tőle. Kobe a liga legjobb játékosa.”

A keletiek együttesének legeredményesebbje, a 20 pontos LeBron  James ugyanakkor O,Nealt méltatta: „Ha egyszer szögre akasztja a kosarascipőt, igencsak hiányozni fog a nagy ember. Egyszerre sportoló és showman, bárcsak sose hagyná abba.”

Az 58. jutalomjátékot 16 ezer 382 szurkoló látta az arizonai városban, a párharc jelenlegi állása: 35-23 a Kelet javára. Érdekes, hogy 1973 óta minden gálán mindkét csapat átlépte a 100 pontos határt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva