Hírek

2009.02.17. 11:17

Szexre oktatta fiatalkorú tanítványait

Tánc helyett szexre oktatta fiatalkorú tanítványait egy táncoktató a kelet-szlovákiai Eperjesen. A 28 éves férfit előzetes letartóztatásba helyezték és büntetőeljárást indítottak ellene - idézi Frantisek Leskót, Eperjes megye rendőrfőkapitányát a Hírszerző.

Hírszerző

Az eddigi adatok szerint a férfinak legalább két fiatalkorú – egy 14 és egy 13 éves – lánnyal volt szexuális kapcsolata, mégpedig ismételten. Az ügyre akkor derült fény, amikor az egyik lány édesanyja gyermeke e-mail  postájában szexuális tartalmú üzenetekre lett figyelmes, amelyeket a vádlott küldött. A lány később bevallotta szüleinek, hogy több hónapon keresztül szexuális viszonya volt a tánctanárral. Ezt követően derült ki, hogy a tanár még egy másik lánnyal is viszonyt tartott fenn. A két lány azt vallotta a  rendőrségen, hogy saját döntésük alapján vállalták a szexuális viszonyt  tánctanárukkal.

A vádlott mindent tagad, de mobiltelefonjának memóriakártyája elárulta. A mobiltelefonban ugyanis több olyan videófelvétel is megtalálható, amely kiskorú lányok különféle szexuális tevékenységét rögzíti. A rendőrség felszólította az érintett eperjesi iskola tanítóit, diákjait és a szülőket, hogy segítsenek az ügy felderítésében, s ha vannak valamilyen információik, azokat adják át a hatóságoknak. A hatályos szlovákiai törvények szerint a tánctanárt, ha bebizonyosodik bűnössége - azaz, hogy fiatalkorúakkal létesített meg nem engedett nemi kapcsolatot -, három évtől tíz évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva