Hírek

2009.02.11. 14:13

Sztojkát Székesfehérváron keresték

A veszprémi gyilkosság miatt körözött Sztojka Ivánt keresve átkutatták Székesfehérváron a Fejér Megyei Szent György Kórházat szerdán a rendőrök, de a gyanúsítottat nem találták meg - közölte a rendőrség.

BAMA

A kutatásra azért került sor, mert a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság olyan lakossági bejelentést kapott, amely szerint a nemzetközi körözéssel keresett férfi Székesfehérváron van, s egy megadott típusú és rendszámú gépkocsival közlekedik - mondta  el a főkapitányság szóvivője. Az autót a kórház közelében állították meg és vonták ellenőrzés  alá, de Sztojka Iván nem volt a kocsiban. Az autóban ülő három férfit meghallgatták, de azok nem semmilyen  érdemleges információval nem tudtak szolgálni a gyanúsított  tartózkodási helyéről, s azt is tagadták, hogy a férfi a kocsiban  tartózkodott volna - közölte Németh-Kész Mónika rendőr százados.

Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabda-csapatának román válogatott beállósát vasárnap hajnalban szúrták szíven a veszprémi Patrióta Lokál előtt. A 26 éves sportoló a kórházba szállítást követően az életét vesztette. A klub másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett az  összetűzés során. A rendőrség három férfit gyanúsít a veszprémi kézilabdások megkéselésével, közülük kettőt - a sárbogárdi Raffael Sándort és a  budapesti Németh Győzőt - Ausztriában elfogtak. Az ügy harmadik gyanúsítottját, Sztojka Iván enyingi lakost még körözik, elfogására  külön nyomozócsoport alakult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva