Hírek

2009.02.02. 17:04

Tizennyolc embert csempésztek egy kisteherautón

Tizennyolc illegális határátlépőt, tizenhat felnőttet és két gyermeket találtak hétfőn Solt közelében, egy kisteherautóba zsúfolva egy ellenőrzés során

BAMA

Tizennyolc illegális határátlépőt, tizenhat felnőttet és két gyermeket találtak hétfőn Solt közelében, egy kisteherautóba zsúfolva egy ellenőrzés során - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának szóvivője az MTI-vel.

Sipos Jenő tájékoztatása szerint az 53-as úton megállított, német rendszámú kocsi rakterében szerb és koszovói állampolgárok utaztak. A szerb okmányokkal rendelkező sofőr közlése szerint Soltig kellett volna szállítani magyarországi tartózkodási engedéllyel nem rendelkező utasait.
A gépjárművezető ellen embercsempészés megalapozott gyanúja miatt eljárás indult, az illegálisan Magyarországon tartózkodó szerb és koszovói állampolgárokat a kiskunhalasi őrzött menekültszállóra szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva