Hírek

2009.02.18. 14:59

Zarko Sesum már márciusban ismét Veszprémben akar kézilabdázni

Zarko Sesum, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának tíz napja súlyosan megsérült szerb játékosa odahaza, a dél-vajdasági Palánkán (Backa Palanka) lábadozik, s úgy tervezi, hogy már március elején ismét Magyarországon lesz.

mti

A szerb sajtó fényképes beszámolói szerint a fejsérüléseket szenvedett sportoló a szülői házban barátaival, régi iskolatársaival találkozik, drukkol az újvidéki egyetemre járó, s vizsgaidőszaka közepén lévő barátnőjének, telefonon beszélget Londonban élő nővérével. Magyarországi orvosai tanácsát megfogadva úgy tervezi, hogy március elején tér vissza Veszprémbe - írta a Vecernje Novosti című belgrádi lap. Labda és testi érintkezés nélküli edzésekbe kezd, s remélhetőleg hamar visszaállhat csapatába. Augusztusban, amikor már a bajnokság őszi idényére való felkészülés zajlik, Sesumra újabb - az orvosok ígérete szerint az elsőnél könnyebb, lényegében ambuláns beavatkozást jelentő - műtét  vár: kiveszik arcából a csonttörés miatt korábban betett implantátumokat.

A veszprémi Patrióta bárban február 8-án, vasárnap hajnalban egy nagyobb társaság szóváltásba keveredett az MKB Veszprém ott  szórakozó kézilabdázóival, majd a kirobbant verekedésben késsel halálosan megsebesítették Marian Cozmát, a sportklub és a román válogatott kézilabdázóját, két játékos pedig - a kapus horvát Ivan Pesic és az irányító Sesum - életveszélyes, illetve súlyos sérüléseket szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva