Hírek

2009.03.25. 15:16

A pályán halt meg a fiatal magyar kosaras

Ismét meghalt egy sportoló. Ezúttal egy makói kosaras esett össze játék közben és vesztette életét a pályán.

ATV

A tragédia Makón történt: épp egy kosárlabdameccset vívott barátaival a szerencsétlenűl járt 25 éves sportoló. A fiatal játékos összeesett, majd életét vesztette. Hogy miért állt le váratlanul a barátaival kosarazó fiatalember szíve, egyelőre rejtély.

„A barátunk ugyan egyszer játék közben elesett, de aztán felkelt, és folytatta a játékot, mintha mi sem történt volna. Majd jött a baj. Később ugyanis egy támadás közben, amikor épp passzoltak neki, a kezdőkörnél rosszul lett, és leguggolt. Ekkor még nem hittük, hogy halálos lesz a vége.

Természetesen azonnal lekísértük a pályáról, és akkor még azt mondta, nincs semmi baj. De mire a partvonalon kívülre értünkk, összeesett, és elvesztette az eszméletét, leállt a szíve“ –mondta egy játékostárs.

Természetesen a sportolók azonnal hívták a mentőket, és az orvosi segítség megérkezéséig szívmasszázst alkalmaztak, lélegeztették szerencsételnűl járt társukat, ám ez sem segített. A 25 éves kosaras életét már nem tudták megmenteni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva