Hírek

2009.03.30. 20:26

Elege lett a „komédiázásból” - Távozik az SZDSZ Békés megyei elnöke

Távozik tisztségéből a szabad demokraták Békés megyei elnöke. Dr. Nagy Béla az SZDSZ-ből is kilép, ha pártja „belemegy a további komédiázásba”.

beol.hu

Dr. Nagy Béla, az SZDSZ megyei elnöke már tavaly ősszel lemondott a posztjáról, ám a megyei vezetés kérésére „hivatalban” maradt.

Akkor mondtam le, amikor az SZDSZ frakció — annak ellenére, hogy kiléptek a koalícióból — elfogadta az ország gyalázatos költségvetését, amellyel sem én, sem a megyei választmány nem értettünk egyett. Ezt tudattam az országos vezetéssel, de nem foglalkoztak vele. Gyakorlatilag figyelmen kívül hagyták egy megye véleményét — mondta a beol.hu-nak  dr. Nagy Béla.

A politikus vállalta, addig marad, míg helyére nem választanak új elnököt.  Ez eddig valamilyen okból kifolyólag elmaradt. Hogy a döntésem helyes volt, azt a jelenlegi helyzet is alátámasztja - mondta.

A tisztújításra szerdán 17 órakor kerül sor. Hogy kilép-e a pártból ezt is fontólóra vette dr. Nagy Béla. Attól függ, hogy szombaton az Országos Tanácsunk a Békés megyei SZDSZ által is támogatott előrehozott választás mellett teszi-e le a voksát, vagy pedig belemegy a további komédiázásba - szögezte le.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva