Hírek

2009.03.06. 20:25

Gyermekrablás? - eltűnt otthonából egy öthetes csecsemő

2009. március 6-án (pénteken) 11.30 órakor érkezett bejelentés Tiszabőről a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, miszerint eltűnt egy 5 hetes csecsemő, miközben az édesanya otthon tartózkodott.

AS Network - szoljon.hu

Az édesanya rövid időre hagyta magára a csecsemőt családi házuk egyik szobájában. Mire az anya visszament a szobába a gyermek - M. Kiara Dzsenifer - egyelőre tisztázatlan körülmények között eltűnt - értesült a szoljon.hu.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben.

A kislány eltűnésekor rózsaszínű body-t, krémszínű, nyakán és a lábak között patentos tipegőt viselt, melyen elől egy 6-8 cm-es maci látható.

A gyermek személyleírása:

Korának megfelelő fejlettségű, kb. 3,25 kg testsúlyú, kb. 49 cm testhosszú csecsemő. Bal szemhéján piros folt látható. A gyermek fülbevalót nem viselt.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy, aki a személyleírás, vagy fotó alapján felismeri, illetve bármit tud a csecsemő hol létéről, értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es számon, de tehetnek bejelentést bármely rendőrnél, rendőri szervnél. 

2009. március 6-án (pénteken) 11.30 órakor érkezett bejelentés Tiszabőről a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, miszerint eltűnt egy 5 hetes csecsemő, miközben az édesanya otthon tartózkodott. AS Network - szoljon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva