Hírek

2009.03.08. 14:45

Holttest az emésztőgödörben - Két gyanúsított őrizetben

Emberölés bűntettének megalapozott gyanújával őrizetbe vett egy 39 és egy 43 éves férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság, miután baktalórántházi lakásukhoz tartozó, használaton kívüli, letakart emésztőgödörben holttestet találtak - tette közzé az Országos Rendőr-főkapitányság honlapján vasárnap.

MTI

Az áldozatot, egy 50 éves helybeli férfit a baktalórántházi rendőrőrs február 27-e óta eltűnés miatt kereste. A rendőrök a közigazgatási eljárás során beszerzett információk alapján szombaton délután találták meg a holttestet, amit a Miskolci Speciális mentők emeltek ki az aknából.

A nyomozás jelenlegi állása szerint a későbbi áldozat február 26-án este együtt indult haza a kocsmából a fiatalabb gyanúsítottal. Betértek abba a házba, ahol a gyanúsítottak együtt laktak. Itt szóváltásba keveredtek, a sértettet a két másik férfi egy baltával és puszta kézzel agyonverte, majd a holttestet a használaton kívüli emésztőgödörben rejtették el. Az őrizetbe vett gyanúsítottak részben beismerték tettüket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva