Hírek

2009.03.06. 21:43

Libatömés: pénzért letiltatták a leleplező riportot?

Az elmúlt időszakban nagyon sok vád érte Hudu Mátyás kuncsorbai feltalálót. Többen azzal vádolják, hogy milliókat kapott azért, hogy ne kerüljön adásba az a beszélgetés, amelyet egy országos tévécsatorna készített vele arról a módszerről, amellyel kiváltható lenne a libák kényszertömése.

AS Network - szoljon.hu

Sokan azzal vádolnak, hogy milliókért eladtam, letiltattam a műsort, ahol elmondom, hogyan lehetne kikerülni a kényszertakarmányozást — mondja mérgesen Hudu Mátyás. — Ez nem igaz, mert az olyan lenne, mintha a saját gyermekemet adtam volna el. Korábban kaptam egy elég komoly ajánlatot egy kecskeméti vállalkozótól, aki pénzt és helyet is adott volna az elképzeléseim megvalóstásához.

Ám mivel az ő fülébe is beleültették a bogarat a letiltott műsorral kapcsolatban, azt mondta, hogy nem foglalkozik velem. A múltkor talákozónk lett volna egymással, már Kecskeméten voltam, végül meggondoltam magam és inkább hazajöttem.

A kuncsorbai feltalálónak azonban még ez sem vette el a kedvét. A jövőben szeretne eljutni egy tótkomlósi vállalkozáshoz, amely meghatározó a libatömés terén. Velük szeretne tárgyalni, s megszerezni eszmei támogatásukat az elképzeléséhez. Ez azért is fontos, mert a libatöméssel foglalkozók zöme nem igazán „szívleli” tevékenységét.

Ráadásul a vele szemben az utóbbi fél évben közömbös Négy Mancstól a közelmúltban megkeresték, ez újra „pályára állíthatja” a feltalálót.
— A napokban keresett meg Nárai Katalin a Négy Mancstól és azt kérdezte, hogy nem adnám-e elő személyesen a kényszertakarmányozás kiváltására irányuló elképzelésemet a bécsi központjukban.

Előbb azonban személyesen vele szeretnék egyeztetni a fővárosban a további részletekről. Egyébként pont fél évvel ezelőtt jártam fenn a fővárosban és meséltem a módszeremről, ahol az említett tévécsatorna is forgatott. Utóbbival kapcsolatban ultimátumot küldtem a csatonának, ha nem kapok választ a kérdéseimre jogi esetet csinálok az ügyből és mindent kitálalok a nyilvánosság előtt.

Közönségszolgálatán keresztül megkerestük az említett országos tévécsatornát is. Levelükben írták, hogy rögzítették kérésünket és azt továbbították az illetékeseknek, ám, hogy a riportot miért tiltották le választ azóta sem kaptunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva