Hírek

2009.03.09. 18:44

Miért kell Beckhamnek a Milan? A 2010-es vb miatt

Mind az AC Milan, mind David Beckham nagyon örült, hogy a játékos az idény végéig az olasz együttesnél marad. Az angol válogatott ma egy újabb indokot felsorakoztatott döntése mellett: a 2010-es dél-afrikai labdarúgó világbajnokságot.

Nemzeti Sport

Természetesen Beckham is a sajtó nyilvánossága elé állt, s elmondta, miért is volt olyan fontos, hogy Európában maradhasson.

„Volt néhány okom rá, hogy maradjak. Először is szerettem volna a világ egyik legjobb csapatában, a földkerekség legjobb játékosaival együtt futballozni, mégpedig olyan szenvedéllyel, mint amely végigkísért egész pályafutásom során” – mondta Beckham a Sky Sports News-nak.

„Miként arról mindenki beszélt is, az, hogy a Milanban játszhatok, esélyt ad nekem, hogy ott lehessek a 2010-es világbajnokságon. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elérjem a célom”.

Vasárnap jelentette be hivatalosan is a Los Angeles Galaxy, hogy David Beckham az európai szezon végéig (május 31.) az AC Milan játékosa maradhat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva