Hírek

2009.03.04. 09:59

Pénzére vár a menesztett Alba Volán-tréner

A pénzére vár Ted Sator, az Alba Volán jégkorongcsapatának kedden menesztett vezetőedzője, és szeretne mihamarabb megállapodni a klubvezetéssel.

BAMA

Az amerikai szakembert kedden váltották le, miután az együttes hírnevéhez méltatlanul szerepelt a múlt heti csíkszeredai  tornán, ahol végül az esélytelenebbnek tartott helyi HC 4-3-ra legyőzte.

"Szeretnék találkozni a szakosztályt vezetőkkel, és úgy elintézni a vitás ügyeket, hogy a végén mindannyian egymás szemébe tudjunk nézni" - mondta Sator a szerdai Nemzeti Sportnak.

"Én is a békés elválás híve vagyok, ám ha nem sikerül megegyezni a trénerrel, a pereskedéstől sem riadunkk vissza. Nem hiszem, hogy eljutnánk idáig, meg fogunk egyezni, és csendben elválnak az útjaink" - nyilatkozta Id. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató, - "Egyébként szó sincs arról, hogy a nehéz pénzügyi helyzet miatt váltunk volna meg Satortól. Eddig is mindenki, a szakmai stáb és a játékosok is időben megkapták fizetésüket."

A klub honlapján ez olvasható az edzőváltásról: "a HC Csíkszeredától elszenvedett vereség okairól és következményeiről a vezetőedző és a menedzsment között kialakult nézetkülönbség a  jövőbeli közös munka bizalmi alapjait is megrendítette". A csapatot keddtől az eddigi másodedző, Énekes Lajos irányítja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva