Hírek

2009.03.18. 09:07

Szávay kikapott

A 22. helyen kiemelt Szávay Ágnes kikapott kedden a hetedikként rangsorolt lengyel Agnieszka Radwanskától az Indian Wells-i tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyében.

MTI

Rosszul kezdte a mérkőzést a magyar játékos, akinek szinte momentuma sem volt az első szettben, melyben végül egyetlen játékot sem tudott nyerni. A folytatásban aztán magához tért Szávay, pontosabbá vált, nagy csatában 7:5-re besöpörte a szettet, s egyenlített.

A mindent eldöntő játszmában sokáig úgy tűnt, a világranglistán 28. Szávay lendületét Radwanska nem tudja megtörni, s győzelemmel zárhatja a csatát. Gyorsan brékelőnybe került, sőt, 3:1-es vezetésnél háromszor is labdája volt a 4:1-hez, ám a lengyel versenyző hozni tudta ezt a gémet, ami fordulópontnak bizonyult. Szávay ezután ugyanis összezuhant, Radwanska pedig ezt remekül kihasználva sorozatban öt játékot nyert, és továbbjutott a negyeddöntőbe.

Eredmény, nők, nyolcaddöntő: 
A. Radwanska (lengyel, 7.)-Szávay Ágnes (22.) 6:0, 5:7, 6:3

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva