Hírek

2009.03.05. 13:46

Tizenöt kiló marihuánát találtak Magyarcsanádon

Több mint tizenöt kilónyi marihuánát találtak Magyarcsanád két családi házában a rendőrök szerdán - közölte csütörtökön a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztályának vezetője.

mti

Kovács Sándor alezredes rendkívüli sajtótájékoztatóján elmondta: szerda délután hosszas nyomozást követően ütöttek rajta a két családi házon. Az egyik helyen három embert értek tetten kábítószer-fogyasztáson, és egy kilogramm marihuánát találtak  elrejtve a házban. A ház tulajdonosát őrizetbe vették, és eljárás  indult ellene kábítószer tartása és fogyasztása miatt.

A másik helyszínen tizennégy és fél kilónyi marihuánát foglaltak le a hatóságok. A háztulajdonos ellen azért is eljárás indul, mert a telken cserepekben, szabadföldön, egyszerű körülmények között jelentős mennyiségben termesztették az indiai kendert. Az összesen lefoglalt tizenöt és fél kilónyi marihuána értéke meghaladhatja a 28 millió forintot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva