Hírek

2009.04.28. 12:48

Csütörtökig el kell költözniük az UTE-hokisoknak

Csütörtökig ki kell költözniük a Megyeri úti jégcsarnokból az Újpest jégkorongozóinak, mivel a Sportfolió Kht. bezáratja a létesítményt.

MTI

"Ez egy több éve tartó vita kicsúcsosodása, 2004 januárjában ugyanez zajlott le, de akkor sikerült megoldani a helyzetet - nyilatkozta az MTI-nek Joós Zoltán szakosztályelnök. - Mi vállaltuk az üzemeltetési költségek egy részét, a többit pedig a Sportfolió, a megállapodás egészen 2007-ig működött, azóta problémás a helyzet.

A kht.-t fel akarják számolni, a vagyonkezelés joga viszont még nem került át a NUSI-hoz. Értelmetlennek és felháborítónak tartjuk ezt az erődemonstrációt, hiszen 300 gyerek sportolását veszélyeztetik."

 A Sportfolió sportlétesítményeket kezelő kht. részéről Orbán Sándor ügyvezető igazgató a nap folyamán a helyszínen tájékoztatja az UTE illetékeseit a tervekről.

Joós Zoltán szerint a klub felajánlja, hogy átveszi az egész létesítményt, noha Magyarországon jószerivel lehetetlen állami támogatás nélkül jégcsarnokot üzemeltetni.

MTI -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva