Hírek

2009.04.27. 12:48

Főcsoport-elődöntőben a Cleveland

Negyedik mérkőzését is megnyerte a Detroit Pistons ellen, ezzel bejutott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti főcsoportjának elődöntőjébe a Cleveland Cavaliers.

mti

Az alapszakaszgyőztes Lovagok vezére ezúttal is LeBron James volt 36 ponttal, 13 lepattanóval és 8 gólpasszal, a csapat pedig  több mint egy hétig is rápihenhet a Miami vagy az Atlanta elleni  folytatásra. A Detroit 2001 óta leghosszabb holtszezonjának néz  elébe, és ideje mellett pénze is bőven lesz újjáépíteni a keretet, ugyanis a játékosok összbére jelenleg csaknem 20 millió dollárral van a fizetési "sapka" alatt.

A címvédő Boston kétszeri hosszabbítás után kapott ki  Chicagóban, a vendégeknél Paul Pierce a meccs legjobbjaként 29  pontig jutott. Az 58 percben kicsikart hazai diadalban  elévülhetetlen érdemei voltak John Salmonsnak, aki négy büntetőt  értékesített az utolsó 26 mp-ben, ráadásul ő blokkolta Pierce  triplakísérletét, amely újabb "túlórát" eredményezett volna.

Nem sikerült blokkolni viszont az orlandói Hedo Turkoglu  hármasát Philadelphiában, így a török légiós 1,1 mp-cel a vége előtt  megszerezte a floridaiak győztes kosarát.

mti -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva