Hírek

2009.04.08. 17:51

Kihalgatták Kósa Lajost a Balla-gyilkosság kapcsán

Tanúként hallgatták ki Kósa Lajos debreceni polgármestert Balla Irma meggyilkolásának ügyében. A politikus megerősítette: az áldozat járt nála a halála előtti napon, s arról a civil egyesületről beszélt, amellyel megromlott a kapcsolata.

VGO - Népszabadság Online

Mint ismeretes, Balla Irmát két éve, nagypénteken gyilkolták meg brutális kegyetlenséggel. A tett elkövetésével a fiát, a 30 éves S. Sándort vádolják, aki tagadja bűnösségét - számol be a Népszabadság Online.

Balla Irma a halála előtt egy nappal Kósánál járt az irodájában, s azt kérte, vizsgálják ki a KÖZ-ért Egyesület gazdálkodását, mert azzal valami nincs rendben. A polgármester azt válaszolta, hogy az önkormányzat nem talált szabálytalanságot az egyesületnél, de megigérte, hogy tájékozódik az ügyről.

A bíróság meghallgatta K. Sándornét, az említett egyesület elnökét azzal kapcsolatban: igaz-e, hogy mágikus, ezoterikus eszközökhöz folyamodott Balla Irma halálát kívánva. K. Sándorné tagadta, hogy Balla Irma woodoo-bábuját tűvel szúrkálta volna. Az sem igaz - mondta -, hogy a fényképét a fagyasztóba tette volna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva