Hírek

2009.04.08. 07:31

Tucatnyi MSZP-s záradékot írt Bajnai hűségnyilatkozatához

A szocialista képviselők közül körülbelül tucatnyian rövidebb-hosszabb záradékokat csatoltak a Bajnai Gordon által kért politikai nyilatkozathoz az után, hogy aláírták azt - tudta meg a Népszabadság.

Népszabadság - MTI - Hírszerző

 A lap megbízható forrásai szerint - többek között - Bókay Endre, Szanyi Tibor, Simon Gábor csatolt záradékot a dokumentumhoz. A záradékok egyike sem megy szembe Bajnaival, mindannyian támogatják az új kormányfőt, de további ajánlásokat is tesznek - számol be a Hírszerző az MTI alapján.

A Népszabadság értesülései szerint ezek mind baloldali tematikát követnek, elsősorban a munkahelyek megőrzéséről és a társadalmi kettészakítottság megakadályozásáról szólnak.

Kérdés - írja a lap -, hogy Bajnai Gordon ezeket a javaslatokat miként építi be a válságkezelésen túlmutató programjába, miután a politikai nyilatkozatokat nem adták át neki, és nem is fogja kézhez venni ezeket. Ennek elsősorban az az oka, hogy Bajnai nem tagja, nem vezetője az MSZP-nek, formailag a szocialista képviselők neki nem is tehetnének politikai nyilatkozatot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva