Hírek

2009.05.02. 18:29

Átadták a telki edzőközpontot - Blatter dicsért

Hivatalosan megnyitotta kapuit a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontja.

MTI

Hivatalosan megnyitotta kapuit a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontja, miután Joseph Blatter, a Nemzetközi, Michel Platini, az Európai, illetve Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, valamint a két éve az alapkőletételnél közreműködő Nikházy Márk U20-as válogatott játékos átvágta a nemzeti színű szalagot a Globall Football Park and Sporthotel nevet viselő komplexum főbejáratánál.

A négy szereplő ezt követően két emléktáblát leplezett le, egyet a főbejáratnál, egyet a hallban. Az egyiket Blatter hozta, hogy az a későbbiekben emlékeztessen a létesítmény kiváló megvalósítására. A nemzetközi szövetség elnöke egyúttal példaként állította a komplexum létrehozását a többi tagszövetség számára.

Az ünnepélyes szalagvágás előtt a centerpályán zajlott a megnyitó ünnepség, melyen Platini, Blatter és Kisteleki köszöntő beszéde előtt fellépett a Honvéd Táncegyüttes és a világhírű szoprán operaénekes, Miklósa Erika.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva