Hírek

2009.05.22. 16:51

Kapolyi várja a visszatérő Gyurcsányt az MSZDP-be

A politikába visszatérő Gyurcsány Ferencet szívesen látná Kapolyi László az MSZP-vel együttműködő pártjába, az MSZDP-be.

VG Online - Éber Sándor

"Nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc visszatér-e az MSZP-hez, de biztosan visszatér a magyar szociáldemokráciába” – mondta lapunk kérdésére Kapolyi László.

A szocialista párttal együttműködő Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) elnöke szívesen látná a volt miniszterelnököt pártjában. Eddig Gyurcsány sem kereste meg az MSZDP-t, sem a szociáldemokraták a volt kormányfőt.

Kapolyi lapunknak azt hangoztatta, hogy egy ilyen megkeresés esetén érdemben foglalkoznának az üggyel, pozitív előjelekkel. „Szerintem azonban a politikában sem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni” – mondta Kapolyi.

Itt arról olvashat, miként értékeli Kapolyi László azt, hogy Lampert Mónika, az MSZP elnökhelyettese azt mondta a Népszabadságnak, hogy az MSZP-vel minden Őszödön romlott el, s valakinek, így talán neki is, fel kellett volna állnia Gyurcsány beszédekor, miután a kormányfőnek nem lehet így beszélnie a frakcióval.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva