Hírek

2009.05.29. 11:20

Kivágó Iván Györgyné: A kémelhárítás máshol megbecsült szakma

Kizárólag az lebegett a szemem előtt, mennyit veszít a főváros, ha nem lesz költségvetése - szögezte le a HVG-nek Kivágó Iván Györgyné, aki, mint mondta: tévednek, akik egynapos képviselőként emlegetik, ugyanis 12 napig volt fővárosi képviselő.

HVG

- Akik azt akarták, hogy a fővárosnak ne legyen költségvetése, most nyilván mérgesek rám. Én viszont nem tudok gyűlölni. Ha valaki megbánt, azt keresem, miért – mondta a hetilapnak Kivágó Iván Györgyné.

Szerinte az előző rendszerben ő csak a hazánk ellen irányuló ellenséges tevékenység felderítésével foglalkozott. „Máshol ez megbecsült szakma, nem hiába csinálnak belőle filmeket. A legnagyobb titkosszolgálata egyébként a Vatikánnak van, mégsem bírálják őket érte. Meggyőződésem, hogy azok az ügyek, amelyekben dolgoztam, mind egy szálig jó és helyes ügyek voltak. Semmi olyat nem tettem, amiért bocsánatot kellene kérnem.”

A cikk folytatása, valamint a témával kapcsolatos háttér és további információk a Világgazdaság Online-on!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva