Hírek

2009.05.15. 13:20

Kósa: A Jobbik baromság, Mikolát meg mintha csak az MSZP küldte volna

Az egyházalapítást érintő jelenlegi törvényi szabályozás túl megengedő – fejtette ki a magát konzervatív-liberálisnak valló fideszes Kósa Lajos a Hit Gyülekezetéhez közelálló Hetek című hetilap rendezvényén – írja a hvg.hu

hvg.hu/nol.hu

A Fidesz alelnöke elmondta: polgármesterként számos példát lát arra, hogy gazdasági társaságok a kedvezőbb adózás érdekében egyházzá alakulnak, a Hit Gyülekezetét ugyanakkor nem sorolja ezek közé. Debrecen polgármestere szerint a cigányság gondjainak megoldásában is az eddigieknél jóval nagyobb szerepet kell kapniuk az egyházaknak.

A politikusoknak pedig támogatniuk kell az ilyen szervezetek munkáját. Kósa élesen bírálta Mikola Istvánt, akiről úgy nyilatkozott, olyan „mintha az MSZP küldte volna a kampányunkra”.

Orbán: Jó esély van Magyarország megerősödésére!

Amennyiben sikeres és erős nemzetpolitikát akarunk megvalósítani, ahhoz egy erős anyaországra van szükség - mondta Orbán Viktor a Kárpát-medencei Magyar Autonómia Tanács budapesti ülésén.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva