Hírek

2009.05.17. 11:48

Ma végleg elúszik az önálló MDF-frakció reménye

Ma délután ül össze az MDF Országos Választmánya, ahol az egyik napirendi pont a három "renitens" kizárása lesz

MR

A választmányi tagok valószínűleg döntenek Katona Kálmán, Hock Zoltán és Pettkó András MDF-tagságának törléséről is. Katona Kálmán korábban elmondta: mindhárman elmennek az ülésre - értesült a Magyar Rádió.

Herényi Károly, az MDF politikusa szerint a három politikus törölte magát az MDF soraiból, mert a választmány május 9-ei, csaknem kilencven százalékos többséggel hozott, egyértelmű kötelezése ellenére sem adott pozitív nyilatkozatot a tervezett frakcióalakításról. Mindhárom politikus továbbra is az MDF tagjának tekinti magát.

Herényi Károly, az MDF politikusa szerdai közleményében azt írta: Hock Zoltán, Katona Kálmán és Pettkó András "törölték magukat" az MDF soraiból, mert a választmány május 9-ei, csaknem kilencven százalékos többséggel hozott, egyértelmű kötelezése ellenére sem jelentek meg, vagy adtak pozitív nyilatkozatot a május 11-ei frakcióalakításról.

A cikk teljes terjedelemben és a történet előzményei itt olvashatók!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva