Hírek

2009.06.11. 14:51

A Bild Matthäusról: Végre egy ajánlat!

Végre egy ajánlat címmel számolt be a Bild csütörtökön Lothar Matthäus fehérvári szerződtetéséről. A legnagyobb példányszámú német napilap emlékeztetett arra: Matthäus kereken egy héttel ezelőtt az újság hasábjain még amiatt panaszkodott, hogy a Bundesligában senki nem kívánja szerződtetni őt.

MTI

"Nem tudom, miért nem kellek senkinek" - morfondírozott az egykori kiváló labdarúgó, aki 150 alkalommal öltötte magára a Nationalelf mezét, s ezzel ő tartja a német válogatottsági rekordot.

"Most viszont Matthäus számára végre megérkezett az ajánlat, még ha nem is a Bundesligából" - írta a Bild, beszámolva arról, hogy az FC Fehérvár internetes honlapján ismertette a létrejött, szóbeli megállapodás részleteit.

Az újság megerősítette azokat az információkat is, amelyek szerint Garancsi István, a magyar klub tulajdonosa mindenképp "német edzőt" keresett, és így került Matthäus a képbe.

A 48 éves Lothar Matthäus a Bildnek nyilatkozva csak azt erősítette meg, hogy tárgyalt a Fehérvárral. "De dönteni csak dubai nyaralásom után fogok" - tette hozzá.

Mattha:us 2004 februárjától 2005 decemberéig volt a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Legutóbb az izraeli Maccabi Netanyánál tevékenykedett, de az együttműködés nem volt különösebben sikeres.
A többi német újság sportoldalán csak rövid tudósításban számolt be Matthäus szerződtetéséről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva