Hírek

2009.06.26. 16:43

A nap dekoltázsa - fotó

A balatoni időjárás már harmadik hete egyszerűen nem összeegyeztethető a nyár fogalmával. Most éppen fülledt volt a levegő, a felhők elszürkítették az eget délelőtt. Délután aztán elkezdett esni az eső. Mindezek ellenére nem adtuk fel most sem, ismét megtaláltuk a nap dekoltázsát. Üdítő pillanatok!

Vízisikló

A két bevezetőnek mondható hét után nagyon készültünk arra, hogy végre igazi parti hangulatban verhetjük ide a blogot, konkrétan a Balaton partról. Ebből annyi maradt megint, hogy messziről ránéztünk a zöldes-szürkés hullámokra egy eresz alól. Fürdőzők, strandolók sehol, legfeljebb az éttermekben mutatkozik csak némi élet.

Az előrejelzések szerint sokkal jobbra nem is számíthatunk szombaton és vasárnap sem. Legfeljebb esernyők alól kell végignézni a siófoki Coke Clubon, hogyan születnek újjá a Hungária slágerei. Tavaly is jártunk így, egyszer. Szintén nyitó buli volt, akkor a Kosheen koncertjét figyeltük évszakhoz nem illő védőeszköz alatt.

Parti lányok helyett, így a múlt héthez hasonlóan ismét a Galerius fürdőben kerestük meg a nap dekoltázsát. A múlt heti zsúfoltságnak pénteken még nyomait sem találtuk, de megtudtuk, hogy vasárnap 1200-an váltottak jegyet fürdőbe, és a meteorológiai szolgálat előrejelzései alapján ezen a hétvégén is hasonló turistaáradatra számítanak.



Letargiánkat egyedül Bea tudta felvidítani, aki mustrálgatós vadászkörutunk legszebb eredményeként készségesen állt az objektív elé. Így örömmel mutathatjuk be ismét sorozatunk újabb szép dekoltázsát!

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Badics Beáta
[/caption]

Badics Beáta 28 éves és szinte minden nap a Galerius fürdőbe jár Balatonlelléről. A településfejlesztés és környezetvédelmi technikus hölgyről gondolhatnánk persze, hogy biztosan fél a Balatontól, ezért választja a mesterséges körülményeket, de az igazság az, hogy Bea hivatásszerűen látogatja a siófoki fürdőt, ugyanis ott dolgozik tavaly február óta.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Badics Beáta
[/caption]

A fürdőből egyenesen a boldog békeidőkbe csöppenünk hamarosan, hiszen délután kezdődött Siófokon a Stefánia fesztivál. A rendezvény az Osztrák-Magyar Monarchia nosztalgikus hangulatát hivatott felidézni. Reméljük sikerül, és az eső nem zavarja meg túlságosan a rendhagyó, három napig tartó érdekes kikapcsolódási lehetőséget.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva