Hírek

2009.06.26. 07:46

„Egy zsenit vesztettünk el” - Így fogadta a popikon halálát a művészvilág

Megdöbbenéssel és végtelen szomorúsággal fogadta a művészvilág péntekre virradóra Michael Jackson halálhírét.

KlubRádió

"A testvéremet vesztettem el, lelkem egy része távozott vele. Ő volt a tökéletes szórakoztatóművész, akinek munkássága örökre nyomot hagy a világon" - fogadta a halálhírt Quincy Jones, aki leghíresebb lemezeinek, az Off The Wallnak, a Thrillernek és a Badnak is producere volt.

"Csak sírok a hír hallatán" - mondta Madonna. "Egy zsenit vesztettünk el, aki nemcsak a popzenének, hanem az egész zenének igaz nagykövete volt" - nyilatkozta Justin Timberlake, aki Jackót tartotta példaképének. "Tetőtöl talpig tehetség volt" - vélekedett Slash, a Guns ,n, Roses gitárosa, aki a Black Or With című dalban dolgozott vele.

"Kedves, ártatlan, csodálatos ember volt. Életem végéig hiányozni fog" - nyilatkozta az Entertainment Tonight tv-műsornak Liza Minelli. "Ahogy nem lesz több Fred Astaire és Elvis Presley, vagy Chuck Berry, nem lesz soha többé Michael Jacksonhoz hasonló. Tehetsége, vonzereje, rejtélyessége legendává teszi őt" - idézi Steven Spielberg szavait a KlubRádió.

"Elvesztette gyermekkorát és ez végzett vele. Nehéz elviselni azt a traumát, hogy valaki hirtelen híres, milliomos, legenda lesz" - mondta róla Uri Geller mágus, aki hosszú évek óta közeli barátja volt. Arnold Scharzenegger volt filmsztár, kaliforniai kormányzó szerint "a világ elvesztette egyik legbefolyásosabb személyiségét, ikonját".

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva