Hírek

2009.06.13. 12:28

Kaká és Ronaldo után itt a Real harmadik nagy igazolása

Spanyol sajtóértesülés szerint az FC Valencia és a Real Madrid megegyezett David Villa átigazolásáról, így a válogatott labdarúgó hamarosan a fővárosba költözhet.

MTI

A Marca című lap úgy értesült, hogy a klubváltásért csaknem 40 millió eurót fizet majd a Real Madrid, de egyik egyesület sem siet a hivatalos bejelentéssel, néhány részletet illetően ugyanis még további egyeztetés szükséges.

Amennyiben ténylegesen létrejön az üzlet, Villa, a tavalyi Európa-bajnokság gólkirálya a harmadik nagy igazolása lesz a Florentino Pérez elnökölte madridi klubnak.

Kedden a brazil Kaká megszerzése vált ténnyé, csütörtökön pedig a Manchester United jelentette be, hogy elfogadta a Real rekordösszegű ajánlatát Cristiano Ronaldóért, s egyben engedélyezte a portugál támadónak, hogy tárgyaljon a spanyolokkal. A három futballista megszerzésére 200 millió euró körüli összeget költ a Real Madrid.

A 27 éves David Villa a legutóbbi bajnokságban 28 gólt szerzett, az FC Valencia azonban új stadion épít, így kénytelen megválni legjobbjaitól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva